Werkwijze

Het huis van uw dromen heeft in uw hoofd inmiddels een duidelijke gestalte gekregen. Maar wie helpt u met de bouw van dit droomhuis? Door het grote aanbod van helpende partijen kunt u ontmoedigd raken. Laten we de vergunningen en de regels waarmee u te maken krijgt niet vergeten. U laat u niet van de wijs brengen en bent vastbesloten het langgekoesterde plan op papier te krijgen. Sterker nog, u wilt het liefst volgend jaar al in dit huis uw intrede doen. Dat vraagt om een partner die samen met u dit proces wil aangaan.

Werkwijze

Het huis van uw dromen heeft in uw hoofd inmiddels een duidelijke gestalte gekregen. Maar wie helpt u met de bouw van dit droomhuis? Dat vraagt om een partner die samen met u dit proces wil aangaan.

voorvoor

Stap 1

Van concept naar uitvoering

Raad & Uitvoering vindt het belangrijk om in een kennismakingsgesprek de eerste plannen af te tasten. Waar liggen de grootste uitdagingen, kansen en valkuilen? Die brengen we in kaart. Ondertussen maken wij een globale investeringscheck. Zijn de plannen realiseerbaar, wat kunt u verwachten? Een architect helpt het plaatje nog concreter te maken. Het moment is daar: de eerste plannen staan op papier. Tijd voor een totaalcalculatie: wat gaat het plan u kosten? Waar liggen mogelijkheden om te besparen?

Stap 2

Bouwteam

Nadat we deze fase eenmaal hebben doorlopen, start Raad & Uitvoering met het leggen van de lijntjes. Misschien kent u zelf ook een uitvoerende partij uit de schakel. Gedurende het hele proces kijken we welke partij het meest geschikt is om bij uw project aan te sluiten. Wat vinden we van de offertes? Samen maken we keuzes. Zo stellen we het bouwteam samen, dat al snel uit een stuk of tien specialisten bestaat. Wie goed luistert naar de opdrachtgever, kan precies datgene realiseren wat iemand voor ogen heeft.

Hulp bij bouwen
van a tot z

Hulp bij bouwen
van a tot z

Stap 3

Alle partijen scherp houden

De specialisten – van timmermannen tot metselaars – worden door Raad & Uitvoering ingepland. Naar controles en uitbetalingen heeft u geen omkijken wanneer u dat niet wilt: De administratie kunnen wij vanuit onze coördinerende rol voor u verzorgen. Continu in samenspraak met elkaar en op basis van de gemaakte afspraken –  vanzelfsprekend. Alle communicatie verloopt rechtstreeks. Samen zitten we aan tafel in het bespreken van de plannen met de stukadoor, de elektricien, de loodgieter. Dat maakt het bouwproces heel persoonlijk. Heeft u de muren van het nieuwe pand bekeken en voldoet iets niet aan uw verwachtingen? De stukadoor lost het direct voor ons op.

Neem contact op

Hulp nodig bij de bouw van uw droomhuis?

In een persoonlijk gesprek kunnen we u meer vertellen over de projecten die we hebben gerealiseerd en wat we voor u kunnen betekenen.

AFSPRAAK MAKEN